Vi söker en
föreståndare/enhetschef


500px-97.jpg

Solberga by är en idéburen verksamhet som arbetar utifrån en antroposofisk grundsyn. Vi erbjuder waldorfgrundsärskola, boende med särskild service, korttids- och fritidsinsatser till barn och ungdomar enligt LSS, personkrets 1. Vi har ett utökat antal elever och behöver förstärka med en föreståndare/enhetschef för några enheter. Tjänsten innebär att du leder, planerar och utvecklar dina enheter i enlighet med LSS intentioner. En viktig del i detta är att samverka med vårdnadshavare, barn och myndigheter med syfte att ge barnen insatser av god kvalitet.

Arbetet som föreståndare/enhetschef medför ett arbetsledaransvar med huvudsaklig inriktning på att samordna bemanning och insatser, introducera och coacha medarbetare samt leda arbetsplatsmöten. I tjänsten ingår administrativa uppgifter såsom upprättande av planer, social dokumentation, schemaläggning m.m.

Vi söker en person som är lyhörd, kreativ, nyfiken, kommunikativ, stresstålig och strukturerad. Du är en problemlösare, kan arbeta självständigt och samarbeta i team. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att arbeta systematiskt efter fastställda mål samt att du kan uttrycka dig i tal och skrift.

Arbetslivserfarenhet
Du som söker tjänsten har arbetat inom omsorgsverksamhet med aktuell målgrupp. Du har god erfarenhet av ledarskap och av att arbeta resultatinriktat.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning samt erfarenhet från liknande arbeten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har god kunskap om LSS samt tillhörande lagstiftning

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare. Heltid.

Arbetstid är huvudsakligen förlagd till kontorstider. Beredskap för jour ingår i uppdraget.

Lön
Avtalsenlig lön.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-06-20

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ange referens:

Vi tar emot ansökan via e-post
 

Kontaktpersoner

Helen Holmberg, tel: 08-551 538 03 e-post:

Arbetsgivare

Solberga by
 

Postadress

Solberga by
Solberga 27
153 91 JÄRNA